• 2022 Mercury Steamer Freezip 5/3 Thermal Rebound – FTM
  • 2022 Mercury Steamer Freezip 5/3 Thermal Rebound – FTM
  • 2022 Mercury Steamer Freezip 5/3 Thermal Rebound – FTM
  • 2022 Mercury Steamer Freezip 5/3 Thermal Rebound – FTM
0

Prolimit Mercury Steamer Freezip 5/3 TR FTM

479,00 €
Su mokesčiais

Vyriškas Hidrokostiumas 5/3mm

Dydis
Kiekis
Pristatymas per 7-10d.d.

Prolimit Mercury TR Free zip Steamer hidrokostiumas vyrams yra mūsų geriausiai parduodamas kostiumas. Kostiumas turi Thermal Rebound technologiją, tai yra papildomas sluoksnis tarp neopreno ir Zodiako, kuris atspindi kūno šilumą ir blokuoja vėjo šaltį. Be TR, kostiumo neoprenas yra 6 mm storio, todėl jis yra vienas šilčiausių hidrokostiumų rinkoje. Palyginti su Mercury TR Free X, šis kostiumas turi užtrauktuką priekyje, kuris visiškai atsidaro, kad būtų lengviau pasiekti. Siūlės užklijuotos lipnia juosta, todėl jos yra nepralaidžios vandeniui ir apsaugotos. Kostiumą galima įsigyti 6 mm ir 5 mm versijomis.

Funkcijos :

Thermal Rebound™

4 sluoksnių konstrukcijos Thermal Rebound pamušalas. Ši technologija siekia aštuntojo dešimtmečio vidurį, kai NASA sukūrė šilumines antklodes savo pilotuojamoms misijoms į kosmosą kaip izoliaciją.

Nuo 2011 m. tas pats principas taikomas visuose svarbiausiuose sporto renginiuose, kur sportininkai finišuodami yra apsivilkę blizgančiomis sidabrinėmis antklodėmis. Šis išgyvenimo antklodės efektas, apsaugantis nuo šalčio, dabar yra mūsų neopreno kostiumuose.

4 sluoksnių konstrukcija

1. Išorinis sluoksnis užtikrina tamprią apsaugą.
2. Super tamprus neopreno sluoksnis užtikrina izoliaciją ir nevaržomą judėjimą.
3. Alloy Thermal Rebound išlaiko ir reguliuoja kūno šilumą.
4. Greitai džiūstanti šiluminė vilna suteikia komfortą, kurį sustiprina Zodiac2plush termo tinklelis, užtikrinantis optimalią šilumą.
Papildomas apsauginis sluoksnis tarp neopreno ir Zodiac2, kad atspindėtų kūno šilumą ir apsaugotų nuo vėjo. Patentas laukiamas Nr. 15/169 749

Neolight viržiai 550+

Viržių audinys suteikia prabangią mūsų Mercury ir OxyGen hidrokostiumo išvaizdą. Be išvaizdos, papildomi siūlai suteikia minkštesnį, labiau tamprų ir lygų išorinį pamušalą. Dviejų atspalvių spalvų schema taip pat nurodo sritis, kuriose naudojamas unikalus TR pamušalas. Dabar kartu su mūsų aksominio jausmo Airflex2 vidiniu pamušalu ir „Thermal Rebound“ trigubu sluoksniu. Įtraukta NASA technologija.

FTM Užklijuotos siūlės

FTM TAPED SEAMS, mūsų Fluid Taping Method siūlės konstrukcija. Trigubos klijuotos siūlės, kurių išorė užsandarinta platesniu juodos anglies neopreno sandarikliu. Siūlės vidus apsaugotas mūsų klijuotos ir aklosios siūlės technologija. FTM TAPED SIŪLES yra patvarios, nepralaidžios vandeniui ir išlaiko savo tempimą.

Zodiac2 pamušalas

Zodic Jacquard aksominė vilna viduje, padengta greitai džiūstančia termo vilna, suteikiančia daugiau šilumos ir komforto. Jis sugeria vandenį iš odos, greitai išsiskiria ir padidina komfortą.

Klijai vandens pagrindu

Laminuoti neopreno lakštai supjaustomi į plokštes ir sujungiami, kad būtų sukurtas neopreno gaminys, pavyzdžiui, hidrokostiumas. Visi mūsų hidrokostiumai laminuojami vandens pagrindo klijais, vadinamaisiais aqua-α. Skirtingai nuo tradicinių klijų, vandens pagrindo klijai yra be tirpiklių ir be chemikalų (pašalina 99% nešvarumų). Taip išvengiama alergijos lateksui. Nesijaudink! Žinoma, klijai vandenyje netirps. Įsitikinome, kad klijai yra tokie pat tvirti kaip ir tradiciniai 2022 m. klijai.

Daugiau gamintojo tinklalapyje

400.24035.010

Konkrečios nuorodos

Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Prolimit Mercury Steamer...

479,00 €