• −30%
  • −30%
Scubapro Element Lady 3mm
  • Scubapro Element Lady 3mm
1

Scubapro Element Lady 3mm

139,00 €
97,30 € Sutaupyk 30%
Su mokesčiais

Moteriškas Hidrokostiumas 3mm

Dydis
Kiekis
Paskutinė prekė

Perkamiausias naujos spalvos 3 mm elementas!

3-D pjūvis leidžia lengvai paslysti ir patogus dėvėti, trumpas priekinis užtrauktukas pagamintas iš ypač elastingo Flex-Tech-Neopreno, visi užtrauktukai yra su plonu neopreno sandarikliu, susukti kaklo sandarikliai beveik kaip rankogaliai, su I-Grip Modern stiliaus, išskirtinai patogus, idealiai tinka tropikams ir šiltiems vandenims. Super tamprus, aukščiausio lygio komfortas.

Kai kurios rūšys, siekdamos apsaugoti, pasikliauja viena kita, lygiai taip pat nardymo dėvėjimas suteikia narams papildomą izoliacijos sluoksnį. Tik SUBGEAR kostiumai turi Body Map System, kuri tam tikrose kostiumo vietose naudoja specifinę medžiagą, kad būtų užtikrintas didesnis komfortas. O projektuodamas naudojant neopreno mišinio medžiagą, SUBGEAR sumažina savo ekologinį poveikį, nes atitinka policiklinių aromatinių angliavandenių (PAH) reikalavimus. Nesvarbu, ar tai būtų kostiumas, trumpas, ar apsauginis drabužis, SUBGEAR nardymo apranga puikiai tiks nuotykiams.

Kūno žemėlapių sistema yra unikali ir prieinama tik su SUBGEAR kostiumais! BMS yra specialus pjovimas ir naujoviškų medžiagų naudojimas, siekiant patenkinti įvairius žmogaus kūno poreikius ir įtempius. X-Foam yra vienintelė formulė, kuri atitinka labai griežtus P.A.H. bandymo reikalavimai. Policikliniai aromatiniai angliavandeniliai tam tikruose junginiuose gali būti toksiški. Labai didžiuojamės galėdami pasiūlyti neopreno mišinius, kurie saugo ir narus, ir mūsų jūras.

Funkcijos:

  • Medžiagos: minkštas neoprenas, Flex Tech
  • I-Grip – instrumentams tvirtinti
  • Puikiai tinka - tamprus neoprenas, 3D kirpimas
  • Užtrauktukai nugaroje ir kakle
  • 3mm šlapias kostiumas
2 Prekės

Konkrečios nuorodos

Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Scubapro Element Lady 3mm

139,00 € 97,30 €