Scubapro GO
  • Scubapro GO
  • Scubapro GO
0

Scubapro GO Travel Reguliuojami

84,00 €
Su mokesčiais

Plaukmenys Atviro Kulno

Dydis
Kiekis
Paskutinė prekė

Techninė informacija

Lengvas dizainas padidina patogumą keliaujant ir patogumą bei lengvą naudojimą vandenyje. (Pavyzdžiui, XS-S dydis sveria 1,0 kg / 2,2 svaro viena pora, įskaitant guminius dirželius; M-L sveria 1,2 kg / 2,6 svaro viena pora, įskaitant guminius diržus.)

„Barefoot Design“ turi keičiamą savaime besireguliuojančią „Bungee“ kulno dirželį, kuris suteikia galimybę įvairiai priglusti ir palengvina peleką užsimauti ir numauti – jį taip pat galima naudoti mūvint neo kojines.

100 procentų Monprene® konstrukcija leidžia išvengti delaminavimo problemų, lūžusių ašmenų ir suplyšusių pėdų kišenių, todėl idealiai tinka ilgalaikiam ir sunkiam naudojimui.

25 laipsnių kampu pasvirusi ašmenys su centriniu maitinimo skydeliu užtikrina išilginį standumą ir sukuria nukreipimo efektą.

Apatinėje bėgių pusėje esančios jėgos juostos apsaugo nuo perlenkimo ir palaiko optimalų atakos kampą esant didelėms apkrovoms.

Sukurta taip, kad lengvai tilptų į IATA suderinamą rankinį bagažą, „Piggy Back Stack“ sistema dar labiau palengvina pakavimą ir keliavimą.

Yra penkių dydžių, kad būtų patenkinti įvairūs montavimo poreikiai. Norėdami gauti daugiau informacijos, spustelėkite specialią GO dydžio lentelę.

Lengvas: kai kalbama apie aukščiausios kokybės kelioninius pelekus, niekas neprilygsta GO, kai integruota aukšta kokybė ir lengvas svoris. Pavyzdžiui, pora M-L GO dydžio pelekų sveria tik 1,2 kg / 2,6 svaro, įskaitant guminius dirželius – vėlgi, tai porai. Tai reiškia patogumą ir svorio taupymą kelyje bei patogumą ir lengvą naudojimą vandenyje.

Itin patogus: GO Barefoot dizainas sujungia atviro kulno peleko privalumus su komfortu ir laisve vaikščioti basomis kojomis. Keičiamas savaime besireguliuojantis guminis kulno dirželis suteikia galimybę įvairiai priglusti – vienas naras gali dėvėti įvairių dydžių. Dirželis taip pat leidžia lengvai užsimauti ir nuimti peleką, jis patogiai priglunda prie pliko kulno – nors GO taip pat tilps neo spalvos kojinės narams, kurie nori šiek tiek papildomos pėdų apsaugos.

Itin patvarus: nors ir itin patogus, GO taip pat yra praktiškai nesunaikinamas. Jo tvirta 100 procentų Monprene® konstrukcija leidžia išvengti laminavimo pašalinimo, lūžusių ašmenų ir suplyšusių pėdų kišenių, kurios dažniausiai kenkia vidutiniams termoplastiniams pelekams. Tai leidžia GO atlaikyti ilgalaikį ir sunkų naudojimą.

M-L, 8-11 suaugusiųjų, 20,5 colio ilgio

XL, 11-15 Suaugusiųjų 22 colių ilgio

1 Prekės

Konkrečios nuorodos

Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Scubapro GO Travel...

84,00 €